Jääolud lubasid kiirlaevad juba tänasest merele

Tallinn-Helsingi reisiliinil kiirlaevadega sõitev Linda Line alustas täna hommikul reisijateveo hooaega. Tavaliselt on jääolud sundinud kiirlaevu sadamase jääma kuni aprilli keskpaigani.

Linda Line’i juhataja Enn Rohula sõnul alustab laevafirma esialgu navigeerimist katamaraaniga Merilin ning sõidugraafikut tihendatakse teise laevaga veidi hiljem. „Vaatame, kuidas reisijad sedavõrd varase hooaja alguse vastu võtavad. Kui muidu oleme liinile läinud aprilli keskpaiga ja lõpu vahemikus ning eelmise aasta aprilli algus tundus juba väga varajane, siis nüüd oleme alustamas veel kaks nädalat varem,” rääkis Rohula.

Katamaraan Merilin hakkab pakkuma kiireimat ühendust Tallinna ja Helsingi kesklinna vahel kuus korda päevas. Linda Line Expressi kiirlaev väljub nädala sees Tallinnast tavaliselt kell 8.00, 14.00 ja 18.00 ning Helsingist 10.00, 16.00 ja 20.00. Erandiks on reeded, kui sõidud tehakse tihedamalt ja varem ning pühapäevad, mil liinile minnakse hommikul kaks
tundi hiljem. Kiireimatele ostjatele algavad piletihinnad 19 eurost.

Linda Line Expressi kiirlaevadega ületab Soome lahte aastas ca 300 000 reisijat. Linda Line opereerib kiirlaevadega Tallinn-Helsingi liinil alates 1997. aastast.

Lisainfo:
Enn Rohula
Telefon 50 99 414

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.