Veokist mööda sõitnud Opel põrkas kokku Peugeot’ga

Eile kell 9.20 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Saku-Tõdva tee esimesel kilomeetril, kus sõiduautot Opel Vectra juhtinud 41-aastane Marko sooritas ümberpõiget pärisuunas seisvast veoautost ning põrkas kokku paremalt poolt teega külgnevalt alalt peateele sõitnud ja vasakpööret sooritada soovinud sõidukiga Peugeot Partner, mida juhtis 46-aastane Mare. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse sõiduki Peugeot kaasreisija, 30-aastane Riina.

Kell 13.14 juhtus liiklusõnnetus Tartus Vaksali tänava 17A juures, kus 24-aastane Tõnis jooksis reguleerimata ülekäigurajal ette lähenevale sõiduautole Honda Accord, mida juhtis 25-aastane mees. Jalakäija toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Kell 16.47 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn-Narva maantee 13. kilomeetril, kus sõiduautot BMW 320 juhtinud 39-aastane Jelena sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Sõiduki juht ja kaasreisija (mees) toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 17.38 juhtus liiklusõnnetus Jõgevamaal Tabivere vallas Valgma külas, kus sõiduautot Volkswagen Polo juhtinud 68-aastane naine sõitis teelt välja vastu elektriposti. Sõidukis viibinud 14-aastane poiss toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.