Videotutvustus: HÕFFi retroprogrammi nael on “Terminaator” paaris “Leedi Terminaatoriga”

Läänlane on Läänemaa, Eesti ja välismaiste uudiste portaal, mis avaldab tasuta tekstikuulutusi ja tasulist reklaami. Läänlane on suurim uudisteportaal Läänemaal. Läänlasest saab tellida ajalehekujundust, bännerikujundust, fotograafi, videode valmistamist ja monteerimist. Läänlane aitab korraldada reklaamikampaaniaid ja annab ettevõtjatele nõu, kuidas teenust või kaupa paremini müüa.

Unenäost inspireeritud madalaeelarvelisest “Terminaatorist” (1984), mis viib vaataja apokalüptilisse sõtta robotite ja inimkonna vahel,  on kaasajaks kasvanud välja üks kõigi aegade suurim ulmefilmide klassika. Teos lennutas Hollywoodi orbiidile Austriast pärit näitleja Arnold Schwarzeneggeri ja lavastaja-stsenarist James Cameroni. Film linastub HÕFFi alaprogrammi 80’s coming back raames, kus varasematel aastatel on näidatud retrohitte nagu “Robocop”, “Mad Max 2”, “Põgenemine New Yorgist” jt.

Nö double-bill filmina näidatakse kohe peale Schwarzenegger-Cameroni läbilöögifilmi Indoneesias valminud hullumeelset linateost “Leedi Terminaator” (1989), kuhu kehtivad ka “Terminaatori” seansile ostetud piletid.

“Püüame taoliste kaksikfilmide demonstreerimisega taaselustada kunagi väga populaarset filminäitamise formaati, mis võimaldas publikul vaadata oma lemmikuid ühe piletihinnaga. Kui “Terminaatorit” demonstreeritakse eesmärgiga tuua surematu klassika taas suurele ekraanile, siis selle Indoneesias tehtud ogaralt naljakas ja verest, seksist ning kuulidest läbiimbunud pöörane uusversioon näitab meile žanri seda poolt, millest sai tugevaid mõjutusi näiteks Quentin Tarantino hilisem looming,” kommenteeris HÕFFi programmijuht Helmut Jänes.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.