Film “Lahkulööja sari: Murdmatu – osa 1”

Haapsalu kultuurikeskuses
26. märtsil kell 15.00
27. märtsil kell 15.00
29. märtsil kell 18.00
30. märtsil kell 17.00
Pilet 4 €
„Lahkulööja“ sarja kolmas film „Murdmatu“ viib Trisi (Shailene Woodley) ja Nelja (Theo James) uude maailma, mis on ohtlikum kui kunagi varem.
Pärast „Mässaja“ rabavaid paljastusi peab Tris koos Neljaga põgenema teisele poole Chicagot ümbritsevat müüri. Esimest korda elus lahkuvad nad ainsast linnast ja perekonnast, mida nad on elu jooksul tundnud. Väljaspool linna osutuvad vanad avastused uute šokeerivate tõdede kõrval peagi kasutuks. Tris ja Neli peavad kiiresti otsustama, keda nad usaldavad, sest Chicago müüride taga puhkeb armutu lahing, mis seab ohtu kogu inimkonna. Et ellu jääda, on Tris sunnitud tegema võimatuid valikuid julguse, truuduse, ohverduse ja armastuse vallas.
Filmi pikkus: 1h 50min
Alla 12 a. mittesoovitatav.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.