Läänemaa ühistranspordi seminar Kullamaal

Lääne maavalitsus ja Europe Direct Läänemaa teabekeskus korraldavad 5. aprillil Kullamaal Läänemaa ühistranspordi seminari. Seminaril tutvustatakse Läänemaa bussiliinivõrgu uuringu tulemusi ning EL taastuvenergia direktiivi rakendamise võimalusi Eestis ja Läänemaal, teatas maavalitsus.

Lääne maakonna ja Haapsalu linnastu bussiliinivõrgu uuringu tulemusi tutvustab AS Regio osakonnajuhataja Mati Tee. Ridango AS tootejuht Ado Are räägib kaasaegse piletimüügisüsteemi võimalustest ühistranspordis ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi energeetikaosakonna ekspert Siim Meeliste teemaks on (ühis)transpordis kasutatavad kütused.

Läänemaa ühistranspordiseminar toimub Kullamaal Goldenbecki majas 5. aprillil algusega kell 11.00. Seminar on eelregistreerimisega.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.