Läänlased jahivad Eesti ühiskonna- ja majandusmeistrivõistlustel häid kohti

Eelmise aasta 15. oktoobril alanud Eesti ühiskonna- ja majandusmeistrivõistlustel jõutakse lõpule 1. aprillil. Ülipingelises võistluses on läänlastel ja Läänemaaga seotud olnud isikutel tugevad positsioonid.

Nii on doktor Kai Tennisbergi lapselaps Toomas Tennisberg jagamas 3.-4. kohta. Toomas esindab Tartu Kesklinna Kooli.

Eelmise hooaja hõbe ja Eesti koolinoorte meister Olari Nebokat (Tallinna Majanduskool) on taas tugevalt esinemas ja hetkel 5. kohal.

Läänemaa parima koolinoore tiitli pärast heitlevad Läänemaa Ühisgümnaasiumi õpilased Piia Tomingas (hetkel 27.) ja Kaspar Karja (hetkel 39.)

Veel on üllatuslik see, et omavahel võistlevad ema ja tütar Karita ja Brita Lubi. SEB Panga kliendihaldur Karita Lubi on hetkel heal 42. kohal ja Brita Haapsalu Põhikooli esindajana 83. kohal. Kokku on sel aastal osalemas 146 võistlejat.

Tegemist on interaktiivse võistlusega, mis toimub ainult interneti vahendusel. Võistlus on sel hoojal muudetud varasemast veelgi keerulisemaks, sest kogu mäng käib tuleviku ettenägemise peale. Pool punktidest tuleb ettearvamisküsimustest ja teine pool punkte saadakse oma 1000-eurose virutaalraha oskusliku paigutamise tulemusena. Samas on võistlus väga põnev, sest iga päev muutuvad seisud ja kohad tabelis.

Võistlust korraldab juba 11. korda MTÜ tuulberg.eu Liiga.

Meistrivõistluste kodulehe aadress on http://olympiaad.tuulberg.ee/

Heinar Tuulberg

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.