Mart Helme ja Martin Helme alustavad poliitiliste kõnekoosolekute turneed

Konservatiivse Rahvaerakonna juhid Mart Helme ja Martin Helme alustavad neljapäeval, 31. märtsil enam kui kuu aega kestvat kõnekoosolekute sarja, teatas EKRE.

Sari kannab nime „Kahekõne rahvaga“, mille raames on kohtumised ligi veerandsajas Eesti paigas. Üles astuvad ka teised Konservatiivse Rahvaerakonna liidrid (Henn Põlluaas, Jaak Madison jt). Kohtumiste ajakava on leheküljel www.ekre.ee.

Kohtumistel käsitletakse aktuaalseid teemasid nagu immigratsioon, julgeolek, haldusreform, presidendivalimised jne.

„Otsustasime minna selle kevade suurimale poliitilisele tuurile, sest poliitiline kliima Eestis on muutunud ärevaks. Valitsus tegeleb Eesti elu edendamise asemel avaliku arvamuse ignoreerimisega ning ülbitseb rahvaga avalikult ja karistamatult,“ ütles Martin Helme.

„Me soovime opositsiooni saadikutena rahvale selgitada, milliseid alatuid mänge Toompeal mängitakse ja kuidas saavad inimesed kõigele vaatamata vastupanu osutada ja oma sõna maksma panna.“

Helme sõnul pole kohtumistel kavas pidada monoloogi, vaid kuulata ära ka inimeste mured ja ettepanekud. „Meie erakonna üks loosungitest on „Näogarahva poole!“ ning meie eesmärk on viia rahva hääl Toompeale,“ ütles Helme.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.