Veebikasutajad levitavad usinasti fotot Kanada peaministrist joogaasendis

CNN esitab küsimuse: kas Venemaa president Vladimir Putin on saanud konkurendi ja ta polegi enam maailma kõige sportlikum riigijuht? Nimelt levib sotsiaalmeedias foto 44-aastasest Kanada peaministrist Justin Trudeau’st pilkupüüdvas joogaasendis.
CNN märgib, et Putin võib veeta oma vaba aega palju ülakehaga ratsutades ja USA president Barack Obama võib tantsida tangot, aga internetis teeb hoopis ilma Justin Trudeau joogapilt.
Veebikasutajad on selle pildi taas üles leidnud ja jagavad usinast. Foto tegi 2013. aastal vabakutseline fotograaf Gregory Kolz. Trudeau jagas seda pilti Twitteris ning see sai populaarseks, ent millegipärast on see taas liikvele läinud ja inimeste tähelepanu äratanud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.