Video: Uue kortermaja ehitus tõi Lihulasse uuselanike hordid

Lihula vald, kes osaleb ka sel aastal Maale Elama messil, et tutvustada piirkonda kui atraktiivset ja looduslähedast elupaika, on ehitanud uue korrusmaja, vahendas Lihula Teataja. Seda selleks, et kõik need, kes linnast maale kolida soovivad, kohe ja kenasti ära mahuksid.

Eelmisel aastal nelja põlvkonna esindajatega Maale Elama messil oma kogukonda tutvustamas käinud Lihula vald tõdeb, et üheskoos tegutsemine ning rohkem pildis olemine on piirkonna vastu suurt huvi tekitanud.

Tänu sellele on mitmed talud leidnud uued omanikud ning Lihula linnas on üüripinna leidmine peaaegu võimatu ülesanne – tõsi, selle viimase mure lahendab värskelt valminud korrusmaja.

Ristiku 18 kinnisvaraarendusprojekt, tänu millele tekkis valda juurde 24 uut korterit, on osutunud üle ootuste populaarseks. Maale elama soovijate hulk on lausa nii suur, et Kasari silla juurde, suunaga Lihula poole, on tekkinud liiklust takistav ootejärjekord.

Sellest tulenevalt palutakse Risti-Virtsu maanteel liiklejatel varuda kannatlikkust ja lisaaega. Liikluskorralduse juhiseid ning sündmuste arengut on võimalik jälgida eelmisel aastal avatud Lihula valla uudisteportaalist Lihula Teataja.

😉

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.