Liiklusõnnetustes hukkus üks inimene ja viga sai kolm

Eile kella 13.10 ajal oli liiklusõnnetus Sillamäel Kajaka tänav 9 juures, kus sõiduautot Peugeot Boxer juhtinud 32-aastane mees tagurdas otsa teel liikunud 87-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse, kus ta hiljem suri.

Eile kella 9.58 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva maantee 112 juures, kus sõiduautot Volvo XC70 juhtinud 45-aastane Mati kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku seal vastu liikunud sõiduautoga Volkswagen Golf. Seda juhtis 31-aastane Maris.

Mõlema sõiduki juhid viidi Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 16.23 ajal oli liiklusõnnetus Kohtla-Järve linnas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 4. kilomeetril, kus sõiduautot Volkswagen Jetta juhtinud alkoholijoobe tunnustega 53-aastane mees sõitis kraavi vastu valgustusposti, mille tulemusel sõiduk rullus katusele. Juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.