Videod: Tallinn Open maadlusturniiril läheb pühapäeval matile üle 200 naise

Tallinn Open 2016 – Kristjan Palusalu noorte maadlusvõistluse teine päev pakub elamuse kõikidele naistemaadluse fännidele. Kokku on end pühapäeval kl 12 algavale võistlusele üle andnud 233 naismaadlejat Eestist, Soomest, Lätist, Leedust, Venemaalt, Rootsist, Norrast, Prantsusmaalt, Valgevenest, Suurbritanniast ja Tšehhist.

Võistluste peakorraldaja Vello Leithami sõnul on üllatav, et suur huvi oli eelkõige vanemate tüdrukute hulgas. “16-20-aastaste seas on 104 osavõtjat. Tuleb tugev turniir, osalemas on näiteks Euroopa meister ja MM-i hõbemedalist Nadežda Sokolova Venemaalt ja kaks samuti Euroopa meistritiitlite omanikku Valgevene naiskonnast,“ ütles Leitham.

Naistemaadluse vedajad Johanna Kikkas ja Epp Mäe elavad kaasa kõikidele tüdrukutele. Kikkas soovitab eriliselt silma peal hoida Maarja Plaseril ja Nele Truberil klubist Korrus 3, Tiia-Triin Tomsonil spordiklubist Leo ja Viktoria Vessol Eesti Maaülikooli spordiklubist.

Vaata intervjuud Johanna Kikkasega:


Noored naismaadlejad Viktoria Vesso, Tiia-Triin Tomson ja Abigail Tikerpalu võistluspäeva eel:

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.