63-aastane jalakäija jäi ülekäigurajal auto alla, politsei palub pealtnägijate abi

Eile kl 10 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tulika 33 juures, kus sõiduauto Citroen Berlingo, mida juhtis 57-aastane Tõnu, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületavale 63-aastasele Valerile.

Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kl 14.30 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Tähtvere vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 7,2 kilomeetril, kus 53-aastane alkoholijoobes mees kaotas sirgel teelõigul maasturi Jeep Grand Cherokee üle kontrolli, sõitis teelt välja paremale poole põllule ning rullus üle katuse. Juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.