HKHK õpilane Keidy Kadak võitis parima restoraniteenindaja võistlustel 2. koha

Keidy Kadak. F: HKHK.
Keidy Kadak. F: HKHK.

Tallinna teeninduskoolis peetud restoraniteenindajate kutsemeistrivõistlustel “Parim restoraniteenindaja 2016” esindas Haapsalu kutsehariduskeskust 3. kursuse kokaeriala õpilane Keidy Kadak, kes saavutas 2. koha. Tema juhendaja oli õpetaja Kersti Õim.

Võistlejaid oli kaheksast koolist kokku 13. Parimaks kuulutati Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilane Erik Tammeleht, teatas Haapsalu kutsehariduskeskus.

31. märtsist 1. aprillini peetud restoraniteenindaja kutsemeistrivõistlus on mõeldud noortele, kes õpivad majutus- ja/või toitlustusvaldkonna eriala kutseõppeasutustes. Võistluse eesmärgiks on populariseerida restoraniteenindaja valdkonna õpet ning anda võimalus noortele oma oskuste võrdlemiseks.

Võistluste korraldaja on sihtasutus Innove koostöös Eesti Kelnerite ja Ettekandajate Liiduga.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.