Noored kunstnikud näitavad Haapsalu linnagaleriis videoid ja installatsioone

Kolmapäeval, ​6. aprillil kell 19 avatakse Haapsalu linnagaleriis näitus “-“. Näitusel osalevad Mari Armei, Alissa Nirgi, Fidelia Regina Randmäe ja Anu Tehver.

Noored kunstnikud jagavad oma teisel ühisnäitusel publikuga viimase aasta jooksul tehtud töid. Peamiselt video ja installatsioonina teostunud tööd käsitlevad kontakti leidmise võimalusi keskkonna ja iseendaga. Eksimine ja kõhklused on selle protsessi osa ning mitmetimõistetavus teeb tõsiduse nii vaatajale kui autoritele mängulisemaks.

Soovijaid viib Tallinnast Haapsallu näituse avamisele buss, mis väljubEstonia kontserdisaali kõrvalt 6. aprillil kell 17.30. Tagasisõit kell 21.30. Tallinnasse jõuab buss orienteeruvalt kell 23. Bussile saab registreeruda siit: http://doodle.com/poll/fmvdsxaf6ph4cvyf

Näitus on avatud 7.-30. aprillil, K-P kell 12-18.

Tänu: Marleen Armei, Sergei Belakon, Kristiina Hansen, Kaspar Kiinvald, Paul Kuimet, Madis Kurss, Marco Laimre, Marko Nautras, Terje Nirgi, Hanno Soans, Reimo Võsa-Tangsoo, Eesti Kultuurkapital, EKA fotoosakond, Omniva, Moe Õllevabrik.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.