Fotod: Politsei otsib röövimistes kahtlustatavat 21-aastast meest

12. märtsil kella 16.10 paiku siseneti Kohtla-Järvel asuvasse pandimajja ja rööviti noa ähvardusel ehteid ja sularaha. 4. aprillil kella 17.40 paiku siseneti Rakveres Laada tänaval asuvasse juveelipoodi ja rööviti noa ning relvataolise eseme ähvardusel kuldehteid ja sularaha. Politseil on mõlema teo toimepanemises alust kahtlustada pildil olevat 21-aastast meest.

Mees on ligikaudu 180-185 cm pikk, keskmise kehaehitusega ja tema kaela vasakul küljel on tätoveering. Temaga kokkupuutel tasub olla ettevaatlik, sest mees võib olla ettearvamatu käitumisega ja ohtlik.

Politsei palub kõigil, kellel on informatsiooni mehe võimaliku asukoha kohta, sellest teada anda numbril 5782 4831 või 5886 2425.pilt pilt1 pilt2

One Response to "Fotod: Politsei otsib röövimistes kahtlustatavat 21-aastast meest"

  1. esteet   5. apr. 2016 at 18:15

    Võta käed püksist välja, naga!

    Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.