Haapsallased aitavad endiselt püüda Tallinnast Haapsallu rännanud arglikku koera

koer3

Haapsalus jätkub Tallinnast Läänemaale rännanud, väidetavalt hoiukodust põgenenud koera kinnipüüdmise aktsioon. Koer on arglik ja kardab inimesi. Haapsalu ja Läänemaa Facebooki-grupis teatas üks koera märganud haapsallane, et Caesar sai nelja inimese püüdmiskatsele vaatama plehku.

“Suur palve kõigile, kes te näete kuskil Caesarit,” teatas Anneli Jõhvik paari tunni eest Facebookis. “Ärge üritage kahe-kolmekesi teda püüda. Te ei saa teda kätte, ainult hirmutate teda. Tuleks teda märgates hakata tal sabas käima. Samal ajal informeerida teisi, kes on nõus abistama (nr teates olemas). Ideaalis tuleks ta saada al 10 inimese poolt piiramisrõngasse. Olime hommikul neljakesi ja pihku jäi ainult karvatuust. Nr 5569 4265 Silvi Lääts, Läänemaa kodutute loomade nr 523 8957.”

Läänlane kirjutas täna, et Tallinnas juba umbes kuu aega tagasi kaduma läinud koer on jõudnud Haapsallu, kus omanik ja haapsallased teda taga otsivad.

Koera omanik Pille-Riin Lepp selgitas Haapsalu ja Läänemaa Facebooki-grupis, et koera senine trajektoor on olnud  ettearvamatu: “Kui ma Nõmmel teda otsisin, siis oli juba Mustamäel ja kui mina Mustakal tiirutasin, siis sain hommiku teada, et tema juba Kaarli kiriku juures ja suundub bussijaama. Kui ma Kristiinet ja Pelgulinna läbi kammisin, kihutas tema juba Haapsalu poole. Uskumatu tegelane!”

Caesar on inimeste suhtes arg ja umbusklik ega lase inimest ligi. Koeral ripub kaelas jupp Flexi rihma nööri.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.