Ristmikul teed ületanud jalakäija sai autolt löögi

Eile kell 15.11 oli liiklusõnnetus Tartus Emajõe, Kroonuaia ja Sauna tänavate ristmikul, kus 36-aastane Juta sõitis sõiduautoga Audi A6 vasakpööret sooritades otsa jalakäijale, 86-aastasele Kaljule. Kokkupõrke tagajärjel sõiduki kapotile, esiklaasi ja seejärel asfaldile paiskunud jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli. Mõlemale liiklejale põles fooris roheline tuli.

Eile kella 17.06 riivas 69-aastane Vilve Tartus Tiigi tänaval sõiduautoga Volvo S60 hoovist väljasõidul jalgratturit, 38-aastast Kristat. Kokkupõrkest paremale küljele maha kukkunud ilma kiivrita jalgratturile andis kiirabi kohapeal esmaabi. Jalgrattal taga turvatoolis istunud 2-aastasel poisil vigastusi ei tuvastatud.

Eile kella 19.45 ajal sooritas 44-aastane Jaanus Tallinnas Lootuse puiesteel sõiduautoga Tesla Motors Model S möödasõitu samas suunas jalgrattal liikunud 12-aastasest poisist. Jalgrattur asus samal hetkel sooritama vasakpööret Lootuse puiesteel asuva maja hoovi ja sai autolt löögi. Jalgrattur toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Ärandatud sõiduk:

Lõuna prefektuuris ärandati tumepunane Volkswagen Golf numbrimärgiga 932ATK, valmistusaasta 1991.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.