Toivo Tomingas palub läänlaste abi – aidake välja anda väärt raamatut “Vormsi veri III”

Toivo Tomingas Laikmaa majamuuseumis raamatut "Vormsi Veri 2" tutvustamas. F: Lääne maakonna keskraamatukogu
Toivo Tomingas Laikmaa majamuuseumis raamatut “Vormsi Veri 2” tutvustamas.
F: Lääne maakonna keskraamatukogu

Kallid sõbrad! Täna saab minu õnnistuse teel trükki järjekordne raamat seeriast “Vormsi veri”. Juba 3. köide!

Seekordne raamat on eriti väärtuslik seepärast, et lugejani jõuab lõpuks 35 aastat vana käsikiri, Anders Lindströmi kultuurilooline uurimus “Ormsö”. See ladusas keeles kirjutatud uurimus võtab raamatust pool mahtu ehk 122 lehekülge. Edasi tulevad mälestused elust ja lapsepõlvest Vormsil mitmelt autorilt, nagu Ants Alev, Lars Lindström, Elvi Benno ja Toivo Tomingas.

Raamatus on kokku 192 lehekülge. Tekste koos must-valgete fotodega mitmelt (ka tundmatult) autorilt, lisaks värvilisi fotokülgi 16 lehekülge.

Mul on siin väljaandjana siiski üks probleem – raha on puudu. Ettemaks 1000 eurot on tehtud, kuid teine pool arvest on suuremgi ja seda raha veel pole. Seepärast pöördun nüüd teie poole, head sõbrad, palvega, toetada “Vormsi veri III” väljaandmist.

Raamatu omahind on 10 eurot tk. Ja tehes annetuse 10 eurot, teete ettemaksu selle raamatu ostmiseks. On teil aga teada rohkem huvilisi, kellele raamat võiks huvi pakkuda, siis suurem annetus tähendab rohkem raamatuid. Nt 30 eurot = 3 raamatut.

Siin Vormsi Veri MTÜ konto Swedbankis:

EE202200221053966514

Tänan kõiki, kes peavad võimalikuks raamatu ilmumist toetada!

Toivo Tomingas

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.