Täna algab Eesti suurim ehitusmess

Mess Eesti Ehitab.
Mess Eesti Ehitab.

 

Täna algab Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses neli päeva vältav 20. rahvusvaheline ehitusmess Eesti ehitab 2016. Eesti suurimal ehitusmessil tutvustavad oma tooteid ja materjale ligi 300 ehitusmaterjalidega või ehitusega seotud ettevõtet. Messi pidulik avamine on kell 12 messikeskuse C-hallis.

Tänavune ehitusmess erineb varasematest selle poolest, et osaleb palju energisäästlikke ehituslahendusi pakkuvaid ettevõtteid, samuti keskendutakse samale teemale paljudel ehitusmessi raames toimuvatel seminaridel.

Täna on ehitusala välkfoorum teemal „Hoonete ehitus kooskõlas traditsiooni ja loodusega“. Nelja messipäeva jooksul saavad huvilised Eestimaaehitus MTÜ ja partnerite töötubades omandada praktilisi kogemusi ökotoodete kasutamiseks.

MTÜ ESAKODA (Energiasäästu Arenduskoda) esindajad räägivad messil, kuidas viia ellu energiasäästlike ja innovaatilisi võimalusi Eesti elamumajanduses. 8. aprillil korraldab MTÜ ESAKODA koostöös oma partneritega messiseminari teemal “Energiasäästlik mõtteviis – kuidas tegutseda?“

„Ehitusmess on juba aastaid teada tuntud kokkusaamiskohaks ja värskeima ehitusalase info ammutamise kohaks nii ehitusala asjatundjatele kui ka neile, kes peavad oma kodu ehitamise või renoveerimise plaane. Just ehitusmessil tutvustavad ehitusala ettevõtted käesoleva hooaja uusimaid ehitusmaterjale ja ehituslahendusi,“ selgitas Eesti Ehitab 2016 messi projektijuht Epp Sultsmann.

Messikeskuses 4 statsionaarset halli, spetsiaalselt ehitusmessiks püstitatud kerghall ning avaväljakud mahutavad ligi 300 messil osaleva ettevõtte viimaste aastate esinduslikuma väjapaneku. Suurimate väljapanekutega osalevad Velux AS, Rautakesko AS, Espak AS, Balteco AS, Lasita Aken AS, Wienerberger AS, Paroc AS jne.

Messi raames kuulutatakse täna välja Eesti Puitmajaliidu ja –klastri poolt korraldatava konkursi „Aasta tehasemaja 2016“ võitjad. Homme avalikustab konkursi „Aasta Katus 2015“ võitjad Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liit.

Mess on avatud:

Kolmapäeval, 6. aprillil kell 11 – 18

Neljapäeval, 7. aprillil kell 10 – 18

Reedel, 8. aprillil kell 10 – 18

Laupäeval, 9. aprillil kell 10 – 17

Külastajatele on parkla avatud Tallinna lauluväljaku territooriumil.

Täpsem info messil Eesti ehitab 2016 osalevate firmade ja teabeprogrammi kohta on kättesaadav aadressil www.fair.ee/eestiehitab

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.