Kuressaare linnavalitsus plaanib enne rahvusvahelist üleujutusõppust linnuse vallikraavi kalad Ujula või Tori abajasse toimetada, kirjutab Saarte Hääl. Mõrdade ja võrkudega hakkab kraavist kala püüdma kutseline kalur Kaido Tiit.

Kaido Tiit ütles Saarte Häälele, et tegu on paraja väljakutsega, kuna päris sellist ülesannet pole tal kunagi varem ette tulnud. Paljugi sõltub tema sõnul sellest, mis kalad kraavis sees on, kuid päris tühjaks ei õnnestu kraavi mõistagi püüda. Viimati, kui vallikraavist vett pumbati, olevat sealt saadud ka karpkalu, märkis Tiit. Samuti peaks seal leiduma kokre.

Tiidu sõnul ei tohiks võrku püütud kaladega, ka alamõõdulistega, võrgus suurt midagi juhtuda ja nii on nad võimalik elusalt ja tervelt merre toimetada.

Loe pikemalt Saarte Häälest. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.