Taavi Rõivas: Rahva usaldus on palju olulisem valuuta kui see, kuidas läheb ühel või teisel konkurendil

Taavi Rõivas. F: riigikantselei.
Taavi Rõivas. F: riigikantselei.

Tänases Maalehes on pikk intervjuu peaminister Taavi Rõivasega, keda küsitles Argo Ideon.

Argo Ideon: Kujutan ette, et igal hommikul peate ütlema aitäh Edgar Savisaarele. Soovima talle tervist ja jõudu, sest kui teda ees poleks, siis oleks Eesti poliitikas hoopis rohkem kombinatsioone. Savisaare tõttu püsib teie valitsus.

Taavi Rõivas: Ma ütlen igal hommikul mõttes aitäh pigem Eesti rahvale, kes usaldas minu juhitavat erakonda valimisi võitma. See on poliitikas palju olulisem valuuta kui see, kuidas läheb ühel või teisel konkurendil.

Praegune koalitsioon on selle 101 piires parim võimalik. Ja kas opositsioonierakonnad kisklevad või on ühtsed, see mõjutab minu igapäevast elu peaministrina suhteliselt vähe.

Niikaua kui Edgar Savisaar Keskerakonda juhib, me valitsustasemel nendega koostööd ei tee. Selleks on ka mitu põhjust. Mitte ainult paindlik suhtumine Eestis kehtivatesse seadustesse. Ka väga põhimõtteline erimeelsus julgeolekuküsimustes. Ma ei pea päris heaks tooniks seda, et meie juhtivpoliitikud käivad Moskvas kurtmas, kuidas neid Eestis kiusatakse.

Loe kogu Maalehes ilmunud intervjuud siit!

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.