Joobes juhi tõttu sai viga viis inimest

Eile kella 21.05 paiku toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Kadrina vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 162,6 kilomeetril, kus sõiduauto Audi A6, mida juhtis alkoholijoobes 33-aastane Ivo sooritades ristmikul vasakpööret andmata teed vastutulevale sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 22-aastane Reio. Volkswageni juht ning kaasreisijad – 17-aastane, 16-aastane ja 8-aastane laps – ning Audi kaasreisija, 28-aastane Tanel toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kella 07.50 paiku oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Laekvere vallas Rakvere-Luiga maantee 31,2 kilomeetril, kus sõiduautot Mercedes-Benz E-200 juhtinud 40-aastane Viljar sõitis vasakkurvist otse teelt välja. Autojuht toimetati Rakvere EMO-sse kontrolli, kust lubati kodusele ravile.

Eile kella 18.07 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Puhangu 34 juures, kus liinibussi juhtinud 49-aastane Andrei alustas peatusest liikumist, kui seni teadmata põhjusel kukkus liinibussis viibinud reisija, 86-aastane Raissa. Reisija toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.15 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Kaarli puiestee 2 juures, kus mootorratas Suzuki VS 1400, mida juhtis 30-aastane Aleksei, kaotas juhtivuse ning sõitis paremale teelt välja vastu kõnnitee äärt, mille tõttu mootorratas kukkus külili. Juht toimetati AS Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Täna kella 02.08 toimus liiklusõnnetus Viljandi vallas Peetrimõisa külas Viljandi-Põltsamaa tee 2,3 kilomeetril, kus juhtimisõiguseta 23-aastane Raido sõiduautoga Peugeot Partner sõitis teelt välja vasakule poole kraavi. Juht ning sõidukis kaasreisijana viibinud 19-aastane Evelin toimetati Viljandi haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.