Lääne prefektuuri päästesündmused – põlesid aiamaja, puukuur ja katlahoone

Raplamaa:

8. aprill kell 3.18 sai häirekeskus teate hoone põlengust Raplas Piiri tänaval. Päästjad selgitasid välja, et lahtise leegiga puukuur. Tulekahju lokaliseeriti kell 3.52 ning likvideeriti lõplikult kell 4.15.

Pärnumaa:

7. aprillil teatati häirekeskusele aiamaja põlengust Tahkuranna vallas Reiu külas Veski teel. Tulekahju kustutati kell 22.39. Umbes viie meetrise läbimõõduga hoone hävines tules täielikult.

Järvamaa:

8. aprillil kell 00.54 teatati tulekahjust Paides Prääma teel, kus teataja sõnul põles puiduküttega katlahoone. Päästjad selgitasid välja, et põles saupurupunkri vahesein ning veidi katust. Tulekahju likvideeriti kell 1.39.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.