Olümpiakomitee tunnustab Markko Märtinit, Õnne Pollisinskit ja Mart Siimanni

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee otsustas tunnustada EOK kõrgeima autasu ehk teenetemärgiga Eesti spordi arengusse olulise panuse andnud ja praegugi aktiivseid sporditegelasi Markko Märtinit, Õnne Pollisinski ja Mart Siimanni.

EOK presidendi Neinar Seli sõnul on tänavused laureaadid oma spordis tegutsemise aja jooksul jätnud maha tugeva jälje. Nad on olnud spordi eri valdkondades teerajajateks ja tugevateks liidriteks. „Need on inimesed, kelle kirg ja pühendumine on aidanud ja aitab jätkuvalt Eesti sporti edasi viia. EOK teenetemärk on tunnustus ja lugupidamisavaldus nende aastate pikkuse tulemusliku töö eest,“ ütles Seli.

Eesti Olümpiakomitee tunnustab teenetemärgiga Eesti olümpia- ja spordiliikumise edendajaid, kelle tegevus spordivaldkonnas on olnud silmapaistev ja teedrajav.

Teenetemärki on välja antud alates 2006. aastast. Selle aja jooksul on teenetemärk omistatud 48 inimesele. Eelmisel aastal pälvisid EOK teenetemärgi Lembitu Kuuse, Tõnu Pääsuke, Rein Ottoson, Mart Poom ja Tõnu Lume. Teenetemärgi saajad kinnitab EOK täitevkomitee.

Teenetemärgid antakse üle 15. aprillil peetaval EOK täiskogu istungil.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.