Poola tehas venitab meie praamide ehitusega

Selline näeb pärast valmimist välja üks uutest praamidest.
Selline näeb pärast valmimist välja üks uutest praamidest.

On tekkinud oht, et praamid, mida Poola tehas Remontowa Shipbulding praegu ehitab ja mis peaksid hakkama seilama mandri ning Saare- ja Hiiumaa vahel, ei jõua õigeks ajaks valmis. Tallinna Sadama juhtkond on koostanud selleks puhuks päästeplaani ning sõidab kolmapäeval Poolasse tööde seisu inspekteerima.

“Poola laevatehase esitatud raportid näitavad küll mõne etapi mahajäämust, kuid laevatehas on seni kinnitanud, et valmimise lõppkuupäeva pole edasi lükatud,” ütles sadama tütarettevõtte TS Laevad juhatuse esimees Kaido Padar. “Riskide maandamise nimel tegeleme varuplaanidega, et tagada liinivedu ka siis, kui näiteks mõni laevadest ei saa õigel ajal valmis või tekib muid tõrkeid.”

Pikemalt loe Postimehest: Poola tehas venitab meie praamide ehitusega – Majandus – Postimees

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.