Eile oli üle Eesti palju vigastatutega liiklusõnnetusi

Eile kella 08.20 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Jaama tänava – Nõlvaku tänava ristmikul, kus ringristmikul liikunud kaubikule Volkswagen Transporter, mida juhtis 66-aastane Jüri, sõitis kõrvalteelt ette mootorratas Yamaha, mida juhtis 18-aastane mees. Mootorrattur sai kaubikult löögi ning paiskus sõiduteele. Kiirabi toimetas mootorratturi TÜ kliinikumi traumapunkti, kust ta lubati kodusele ravile.

Eile kella 08.52 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tänava 64 hoovi juures, kus esialgsetel andmetel jalakäija, 16-aastane neiu, ületas sõiduteed väljaspool ülekäigurada ja sai löögi sõiduautolt Chrysler 300M, mida juhtis 22-aastane naine. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.03 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Elva linnas Pikk tänava 15 ees, kus jalgratast juhtinud 78-aastane naine sooritas kõnniteelt sõiduteele vasakpöörde veendumata selle ohutuses, mistõttu sai löögi tagant lähenenud sõiduautolt BMW 330, mida juhtis 23-aastane mees. Kiirabi toimetas jalgratturi TÜ kliinikumi traumapunkti.

Eile kella 16.05 paiku oli liiklusõnnetus Valgamaal Supa külas Jõhvi-Tartu-Valga maantee ja Piiri- Sooru tee ristumiskohas, kus sõiduautot Fiat Bravo juhtinud 36-aastane mees aeglustas ja jäi seisma, et sooritada vasakpööret kui antud sõidukile sõitis tagant otsa sõiduauto Fiat Stilo, mida juhtis 18-aastane naine. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Fiat Bravos kaasreisijana viibinud 56-aastane naine, kes toimetati Valga haiglasse kontrolli, kust lubati kodusele ravile.

Eile kella 20.30 paiku toimus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tiskre külas Vana-Rannamõisa tee-Rannamõisa tee ristmiku juures, kus sõiduauto Mazda, mida juhtis juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes 54-aastane mees, põrkas kokku vastassuunas sõitva sõidukiga Citroen, mida juhtis 46-aastane naine. Mazdas reisijana viibinud 58-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 21.02 paiku toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Tartu- Jõgeva maantee 0,3 kilomeetril, kus esialgsetel andmetel põrkasid kokku kaks jalgratturit. Mõlemad jälgratturid toimetati traumapunkti.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 15 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.