Suurepärased slaavi artistid esinevad täna Haapsalu kultuurikeskuses


Täna kl 19 on Haapsalu kultuurikeskuses väga heal tasemel slaavi artistide kontsert, kus teiste seas näeb maailma üht parimat balalaikamängijat.

Kontserdi “Tähed mu südames” kavas on armastatumad vene laulud ja romansid, maailma hitid, populaarse klassikalise ja estraadimuusika parimad lood. Kuulata saab muuhulgas tuntud teoseid „Kalinka-Malinka“, Monti „Tšaardaš“ ja A. Aljabjevi romanss „Ööbik“, mida esitab virtuoosselt Jelena Kolomijtseva.

Kontserdil esinevad:

Jelena Kolomijtseva (sopran) – klassikalise laulmise vene koolkonna parim esindaja Eestis, Venemaa Gnesini nimelise muusikaakadeemia vilistlane (cum laude diplom), rahvusvaheliste konkursside laureaat (I preemia konkurssidel Kiiev-Vorzel ja Viin-Lonigo).

Ilja Lunin.
Ilja Lunin.

Ilja Lunin (balalaika) – üks parimatest balalaikamängijatest kogu maailmas, Moskva riikliku kultuuri- ja kunstiülikooli vilistlane, varasemal ajal Riikliku akadeemilise vene rahvalauluansambli „Rossija“ liige Ljudmila Zõkina juhatusel.

Aleksandr Pelevin (bariton, kitarr) – Tallinna muusikaakadeemia vilistlane vokaali erialal, vokaalansambli „Orthodox Singers“ liige, Eesti publiku seas populaarne laulude ja romansside esitaja kitarri saatel.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.