Politseikroonika: 7 õnnetust ja 10 kannatanut

Üle Eesti oli eile palju liiklusõnnetusi, kus inimesed said viga.

09.04.2016 kella 06.02 ajal toimus liiklusõnnetus Saaremaal Valjala vallas Valjala-Laimjala maantee 3. kilomeetril, kus sõiduautot Honda Civic juhtinud alkoholijoobes 28-aastane mees kaldus vastassuunavööndisse ja sõitis teelt välja kraavi. Sõiduk paiskus seejärel vastu puud ning kraavist tagasi teele, katusele. Sõiduki juht ja kaasreisija, 19-aastane naine toimetati Kuressaare haiglasse. Kaasreisija ei olnud nõuetekohaselt turvavööga kinnitatud.

09.04.2016 kella 11.10 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Palamuse vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 36. kilomeetril, kus sõiduautot BMW 525I juhtinud 23-aastane naine sõitis teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Sõiduki juhile ja kaasreisijale, 29-aastasele mehele andis kiirabi kohapeal esmaabi.

09.04.2016 kella 13.58 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus Papiniidu 8/10 Kaubamajaka parklas, kus 61-aastane naine sõitis kaubanduskeskuse parklas oleval ülekäigurajal jalgrattaga otsa sõidueesõigust omavale sõiduautole Volvo V70, mida juhtis 25-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel kukkunud jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse.

09.04.2016 kella 17.41 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mustakivi-Linnamäe tee ristmiku lähedal, Linnamäe 1 maja vastas, kus sõiduautot Honda Accord juhtinud 32-aastane naine sõitis tagant otsa seisvale teetöö masinale, millel töötasid töötuled. Hondas kaasreisijana viibinud 7-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse.

09.04.2016 kella 18.18 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Viruvere – Kureküla tee 3. kilomeetril, kus sõiduautot Honda Civic juhtinud alkoholijoobes 28-aastane mees sõitis teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Kiirabi toimetas autojuhi Järvamaa haiglasse ja sõidukis viibinud kaasreisija, 27-aastase mehe, Tartu Ülikooli kliinikumi.

09.04.2016 kella 18.53 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Ilmatsalu-Vitamiini reguleerimata jalakäijate ülekäigurajal, kus maasturit Jeep Grand Cherokee juhtinud 37-aastane naine peatus ülekäiguraja ees, et lasta laps tõukerattaga üle. Kui laps oli möödunud, alustas autojuht liikumist, kui toimus kokkupõrge ülekäigurajale sõitnud jalgratast juhtinud alkoholijoobes 40-aastase mehega. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti.

09.04.2016 kella 22.19 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Aruvalla-Jägala maantee 10. kilomeetril, kus sõiduautot Mitsubishi Colt juhtinud teadmata isik kaotas sõiduk üle kontrolli ning sõitis teelt välja, mille tagajärjel paiskus sõiduk katusele. Sõiduki juurest toimetati 26-aastane mees Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 46 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.