Kaubikujuht rammis kaht jalgrattaga sõitnud last – eile sai liikluses viga kokku kaheksa inimest

Politsei

Eile kella 10.54 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Viimsi vallas Rohuneeme tee ja Männi tee ristmikul, kus kaubikut Mercedes-Benz Sprinter juhtinud 25-aastane mees eiras liiklusmärki „Peatu ja anna teed“ ning sõitis otsa jalgratast juhtinud 12-aastasele tüdrukule. Jalgrattur ja jalgratta pakiraamil istunud 5-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 14.59 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandis Raua t 10 juures, kus 19-aastane naine sõitis sõiduautoga Rover-Landrover tagant otsa koristustöid teostanud tänavakoristusautole Mercedes-Benz LKO 1113 B, mida juhtis 52-aastane Heido. Rover-Landroveris kaasreisijatena viibinud 30-aastane Tõnis, 34-aastane Konstantin ja 43-aastane Tiit toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Eile kella 15.19 ajal oli liiklusõnnetus Järvamaal Türi vallas Tallinn-Rapla-Türi tee 95. kilomeetril, kus kõrvalteelt sõitis alkoholijoobes jalgrattur, 25-aastane Jaanus, ette peateel liikunud sõiduautole Mitsubishi ASX, mida juhtis 25-aastane mees. Jalgrattur toimetati Järvamaa haiglasse.

Eile kella 16.50 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Paavli 10 parklas, kus esialgsetel andmetel parklas sõidukiga Suzuki SX4 parkimiskohta otsinud 44-aastane Raul sõitis jalakäijale, 58-aastasele Sirjele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 19.38 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Püha Alliku 3. kilomeetril, kus sõiduauto Chrysler 300C juhtinud 24-aastane mees sõitis teelt välja vastu puud. Sõidukis kaasreisijana viibinud 26-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.