Miks soovivad suvalised inimesed sinuga Facebookis sõbraks saada?

facebook-300x148-1

Ilmselt on kõik ühel või teisel hetkel kogenud tunnet, kui Facebooki ilmub teade, et keegi tundmatu isik soovib hakata sõbraks. Tihtilugu on need võõrad veel aasiapäraste nimedega. See tekitab küsimuse: miks ta mind lisab?

Põhjuseid on palju ning ühte selgelt vastust ei ole. Üks on aga kindel: kui inimene on võõras, ei ole mingit mõtet tema kontaktisoovi vastu võtta.

Geenius.ee pani kirja mõned enamlevinud põhjused, miks suvalised inimesed sind oma sõbralisti lisada soovivad.

Nad tahavad sulle midagi müüa

Tihtipeale soovivad suvalised kontod, kes sõprust otsivad, sulle midagi müüa. See tähendab, et nad hakkavad näiteks sõnumites erinevaid pakkumisi saatma või hakkavad sind piltide peal märkima, et sa nende kuulutust näeksid. See põhjus ei ole küll eriti ohtlik, kuid tüütu siiski.

Nad tahavad su andmetele ligi pääseda

Teine põhjus, miks suvalised kontod sind sõbraks lisada võivad on see, et nad tahavad ligi pääseda su piltidele, kontaktandmetele ning muule infole. Põhjuseid selleks on mitmeid, kuid ilmselt ükski neist ei ole heatahtlik.

Vaata veel põhjusi siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.