Haapsalu Joogafestivalil annab kontserdi Curly Strings

Curly Strings.
Curly Strings.

Tänavu 23. ja 24 juulil peetaval Haapsalu joogafestivalil annab kontserdi Curly Strings.

Joogafestivalist osavõtjaid on alati huvitanud peaesineja ja tänavu on selleks Ananda Das Indiast, kes juhatab teed Kundalini ja Naerujoogani, teatas Goodnews.ee. Kaugemalt tulijateks on ka Vinyasa joogat õpetav Geoff Brooks Austraaliast ja päris mitmete tundidega esile astuv Jivan Mukta Tšiilist. Taas on kohal Yogafunc ja Jocke Salokorpi koos Jagaspace akustilise live-muusikaga.

Vanadest tuttavatest on loengutega esinemas ka Atis Zarinš ja mõistagi annab oma teadmisi edasi kogu Eesti joogaõpetajate paremik. Korraldajatel on hea meel teatada, et laupäevase üllatuskontserdi annab populaarne Curly Strings.

Tulijate päralt on Taevasaal, Tarkusesaal ja Rahutuba koos praktilise jooga, loengute ja töötubadega ning pühapäev algab päikesetõusu tervitamisega.

Vaata ka infot SIIT!

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.