Peeter Rebane lahkus Keskerakonnast, sest tal sai Jaanus Karilaiu väljaütlemistest kõrini

Peeter Rebane.
Peeter Rebane.

Meelelahutusäri ja kinnisvara arendamisega tegelev ettevõtja Peeter Rebane astus eelmisel kuul Keskerakonnast välja, teatas Delfi.

Rebane selgitas oma lahkumist sellega, et Keskerakond pole enam sama erakond, mis 10 aasta eest. “Peamine oli, et mul sai kõrini Jaanus Karilaiu ja mõne ta kompanjoni väljaütlemistest ja seisukohtadest,” kommenteeris Rebane.

Rebane astus Keskerakonda 2006. aastal. Tema erakonda astumisega samal ajal toimus terav vaidlus selle üle, kas tohib lammutada Sakala keskus, et ehitada sellele kohale praegune Solarise kaubanduskeskus.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.