Vähetuntud Tallinna idufirmasse tehti hiigelinvesteering

internet

Tarkvara testimisega tegelev kahe noore eestlase loodud idufirma Testlio kaasas üle kuue miljoni dollari investeeringuid kahelt Ränioru investeerimisfirmalt ning muutus sellega hoobilt üheks viimaste aastate kõige edukamaks Eesti startupiks, kirjutab Geenius.ee.

Testlio pakub firmadele tarkvara testimise teenust ning teeb seda läbi oma kaastöötajate võrgustiku. Tarkvara testimine on firmade jaoks tihti tüütu ning aeganõudev protsess ning Testlio lahendus võimaldab neil teha kvaliteetsemat tarkvara, leides vead tarkvarast üles kiiremini ja efektiivsemalt.

“Suurem osa saadavast summast kulub tiimi kasvatamisele ja turunduse välja ehitamisele USAs, mida meil täna üldse pole,” ütles Testlio üks asutajaid Marko Kruustük. “Täna meil pole siiamaani turunduseelarvet üldse olnud.”

Loe pikemalt siit. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.