Risti kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ulrika Tülp alustas taas mängimist Eesti naiste meistriliigas

Ulrika Tülp (kollases särgis) mängimas 2015. aastal Eesti meistrivõistluste esiliigas oma tulevase koduklubi vastu. F: Erakogu.
Ulrika Tülp (kollases särgis) mängimas 2015. aastal Eesti meistrivõistluste esiliigas oma tulevase koduklubi vastu. F: Erakogu.

Selle aasta Läänemaa naistejalgpalli kõige positiivsem uudis on see, et Ulrika Tülp alustas taas üle viie aasta mängimist Eesti naiste meistriliigas. Risti rõhikooli kehalise kasvatuse õpetaja sõlmis lepingu Eesti naistejalgpalli valitseja Pärnu Jalgpalliklubiga.

Kosilasi oli meie jalgpalluril teisigi ja pakkumisi oli laual koguni neli! Pärnu JK peatreener Jüri Saar nentis, et Ulrika löödud väravate hulk eelmise aasta mängudes naiste esiliigas FC Kuressaare eest oli peamine argument, miks talle pakkumine tehti.

Ulrika Tülp tahab ennast Eesti parimas naiskonnas proovile panna ja võistkonnale kasulik olla. Üks tiitel on juba uue naiskonnaga Ulrikal võidetud – Superkarika finaalis alistati Tallinna FC Flora naiskond.

Ulrika Tülp tegi meistrisarja debüüdi juba 14-aastase tüdrukuna 2006. aastal. Viimati tegi ta meistrisarjas kaasa 2011. aastal, esindades Nõmme Kalju naiskonda. 2016. aasta on meistrisarjas talle juba kuues. Ulrika Tülp on mänginud kaks kohtumist ka Eesti rahvusnaiskonnas.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.