Tallinnas hukkus täna varahommikul tulekahjus eakas naine

Täna varahommikul puhkes Tallinnas Lasnamäe linnaosas asuvas korterelamus tulekahju, milles hukkus vanem naisterahvas.

Häirekeskus sai teate tulekahjust Lasnamäel J. Koorti tänaval asuvast korterelamust täna hommikul kell 4.32. Helistaja info kohaselt oli trepikojas tunda tugevat suitsulõhna. Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et tulekahju oli puhkenud üheksakorruselise paneelmaja viienda korruse korteris, kus põles diivan.

Päästjad sisenesid hingamisaparaatidega korterisse ning alustasid koheselt võimaliku kannatanu otsimisega ja tulekahju kustutamisega. Päästetööde käigus leiti hukkununa vanem naisterahvas.

Tulekahju saadi kontrolli alla kell 4.50, misjärel tegelesid päästjad põlengust tekkinud suitsu eemaldamisega. Üle kontrolliti ümberkaudsed korterid ja teavitati ning rahustati neis elavaid inimesi, paludes neil toas püsida ja aknad avada.

Päästetööd lõpetati kell 5.11. Tulekahju olid kustutamas päästjad Lasnamäe ja Kesklinna komandodest.

Põlenud korter sai tahma- ja kuumakahjustusi. Päästjad leidsid korteri põrandalt suitsuanduri, mis võis olla tulekahju käigus laest alla kukkunud. Anduri töölerakendumist ei olnud päästjatel võimalik tuvastada.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus. Sel aastal on tulekahjudes hukkunud 16 inimest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.