Fotogalerii: Tallinna Spordihallis peeti kontoriolümpiat

Täna toimus Tallinna Spordihallis üleriikliku konkursi “Eesti parim sekretär 2015” finalistide värvikas testimispäev erinevatel kontoriolümpia aladel.

Konkursi finalistidel tuli aja peale klammerdada dokumente, visata paberkuule ning sõita võidu kontoritooliga. Päeva jooksul toimub veel smuutivalmistamise võistlus, kontoritarvete pimetest, etteütlus ja muud erialakatsed.

Aasta parimat sekretäri valitakse Eestis viiendat korda. Tänavune konkurss on varasematest suurem ning selle auhinnafond on 10 000 eurot.

Eesti parim sekretär kuulutatakse välja 27. aprillil rahvusvahelisel sekretäride päeval toimuval konverentsil. Konkurssi korraldab Baltimaade suurim kontoritarvete firma Officeday koostöös Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskusega. Finalistid ja info võistluse kohta: https://www.facebook.com/OfficedayEstonia/

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.