Surfilaager peetakse taas Roostal

tu_druk lauagaSuve oodatuim elustiilifestival Surfilaager peetakse 7.-10. juulil taaskord imekaunis Roosta rannas, teatas Eesti Purjelaualiit.  Nelja päeva jooksul tulevad kokku purjelaua-, lohe- ning aerulauasõbrad, et nautida sporti, festivalimelu ja head muusikat.

Juba 18. korda toimuv Surfilaager pakub ka sel aastal tegevust kõigile surfisõpradele ja uutele huvilistele. Toimuvad koolitused, mõõtu võetakse võistlustel ja õhtu kulmineerub ootuspäraselt head muusikat nautides. Oodatud on igas vanuses surfisõbrad koos peredega, sest unustatud ei ole ka pere pisemaid ja lemmikloomi.

Ürituse peakorraldaja Helen Unti sõnul on vanade surfihuntide kõrval oodatud ka uued huvilised. “Külastajad saavad osaleda eri tasemete koolitustel ja minna vee peale nii purjelaua-, lohe- kui ka SUPilaual, olenemata eelnevast kogemusest. Ranna- ja festivalimelu on mõnus ja nauditav, kuid soovitame kõigil kindlasti ka vee peal ära käia!” kutsus Unt. “Päeval toimuvad laagris võistlused, trennid ja mängud, õhtul kuulame koos häid esinejaid.”

Piletid on peagi müügil!

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.