Eile sai liikluses kannatada viis inimest

Eile kella 10.45 paiku oli liiklusõnnetus Narvas Kreenholmi tn 23 juures, kus sõiduautot Seat Toledo juhtinud 76-aastane mees ei veendunud enne manöövri alustamist selle ohutuses ja enne tagasipöörde sooritamist ei andnud teed 39-aastase mehe juhitud veoautole SCANIA P410. Toimus kokkupõrge, mille tagajärjel sai kannatada sõiduauto juht, kes toimetati Narva haiglasse, kust lubati kodusele ravile.

Eile kella 15.19 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tondi tn 8 juures, kus sõiduautot Hyundai i20 juhtinud 20-aastane naine sõitis otsa seisvast trammist teele astunud jalakäijale, 10-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 18.36 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Juhkentali tn „Autobussijaam“ bussipeatuse juures, kus esialgsetel andmetel piki Juhkentali tänavat suunaga Masina tn poolt Odra tn poole liikunud sõiduauto BMW 323, mida juhtis 33-aastane mees, paiskus teadmata põhjusel otsa vasakpoolse küljega vastu bussipeatuses seisnud bussi Man Lions City GL tagaosa. Autojuht toimetati Ida- Tallinna keskhaiglasse kontrolli ning samas sõidukis viibinud kõrvalistuja, 34-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 18.46 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Katleri bussipeatuse lähedal, kus esialgsetel andmetel Narva maanteel Martsa tänava poolt suunaga Mustakivi tee poole liikunud linnaliini bussis nr 60, mida juhtis 58-aastane mees, kukkus reisija 82-aastane naine. Kuristiku bussipeatusesse kutsuti kiirabi, kes toimetas reisija Ida-Tallinna keskhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 20.35 paiku toimus liiklusõnnetus Jõgeva maakonnas Torma vallas Simuna – Vaiatu mnt 22. kilomeetiril, kus mootorratast Yamaha XV535 juhtinud 29-aastane naine kaotas pidurdamisel mootorratta üle kontrolli ning kukkus. Kiirabi toimetas juhi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.