Laupäevastes liiklusõnnetustes sai viga viis inimest

Eile kella 13.43 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tulika tänav 37 juures, kus 53-aastane Külli ei andnud sõiduautoga Nissan Murano kaubanduskeskuse parklast välja sõites teed mööda ringteed sõitnud sõiduautole Pontiac Transport, mida juhtis 41-aastane Aadi. Nissani juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 15.45 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 194. kilomeetril, kus kõrvalteelt peateele liikunud sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis 68-aastase mehes, ei andnud teed peateel otse liikunud mootorrattale Suzuki GSX 1300R, mida juhtis 44-aastane Igor. Mootorrattur toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kella 19.48 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Kalda tee 18 maja juures, kus jalgrattur 72-aastane mees, põrkas kokku elektritaksoga Nissan LEAF, mida juhtis 29-aastane mees. Kiirabi andis abi jalgratturile kohapealt.

Eile kella 22.01 ajal toimus liiklusõnnetus Kuressaare linnas Tallinna tänav 84 Olerex tankla alal, kus mopeed Yamaha DT 50, mida juhtis 16-aastane Mihkel, sõitis tankla parklas küljelt otsa paremalt poolt tanklasse sisse sõitnud Audi 80, mida juhtis 29-aastane Remo. Mopeedijuht toimetati Kuressaare haiglasse.

Eile kella 22.52 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu linnas Riia maantee 117 juures, kus tundmatu sõiduk sõitis otsa jalakäijale, 26-aastasele Jürile. Jalakäija toimetati Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 32 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.