Kullamaa kortermaja korstnas süttis tahm, Haapsalus kõrbes pliidil toit

Läänemaa:

16. aprillil kell 17.14 sai häirekeskus teate kulupõlengust Martna vallas Suure–Lähtru külas. Kulupõleng kustutati kell 17.32.

15. aprillil kell 22.31 teatati häirekeskusele korstnapõlengust Kullamaal. Teataja sõnul oli kolmekordse kortermaja katlamaja korstnast näha leeke. Päästjad selgitasid välja, et katlamaja metallist väliskorstnas oli tahmapõleng. Päästjad kustutasid põlengu kella 23 paiku.

15. aprillil kell 16.36 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalus Tamme tänaval. Teataja sõnul oli kortermaja koridor suitsu täis. Päästjad selgitasid kohapeal välja, et ühes korteris oli toit pliidil kõrbema läinud.

Raplamaa:

16. aprillil kell 16.31 sai häirekeskus teate kulupõlengust Märjamaa vallas Paekülas. Päästjad kustutasid lõkkest alguse saanud põlengu kell 17.16.

16. aprillil kell 16.29 teatati häirekeskusele kulupõlengust Kohila vallas Adila külas. Teataja sõnul põles umbes 20 meetrit noort männikut. Päästjate saabudes selgus, et sündmuskohal juba kustutustöid alustanud kohalikest üks oli saanud põletushaavu ning teine vingumürgituse. Nendega tegeles edasi kiirabi. Päästjad kustutasid lõkke tegemisest alguse saanud tulekahju kella 19 paiku. Kokku põles umbes 3 hektarit kulu ning metsaalust.

15. aprillil kell 11.31 sai häirekeskuse teate kulu põlemisest Järvakandis. Päästjad kustutasid umbes 200 ruutmeetri suuruse põlenguala kell 11.45. Esialgsetel andmetel sai põleng alguse hooletusest lõkke tegemisel.

15. aprillil kell 8.50 teatati häirekeskusele tulekahjust Kehtna vallas Kaerepera külas. Sündmuskohal selgus, et korstnas põles tahm. Kella 9.17 paiku vaibus põleng korstnas, muud ohtu ei tuvastatud.

Pärnumaa:

17. aprillil kell 9.26 teatati häirekeskusele tahmapõlengust Pärnus Sarve tänaval. Päästjate saabudes oli põleng vaibunud. Päästjad kontrollisid korstna üle, ohtu ei tuvastatud.

16. aprillil kell 15.16 sai häirekeskus teate kulupõlengust Pärnus Rõugu tänaval. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et põles kulu ning kaks väikest hoonet. Tulekahju likvideeriti kell 16.14. Kokku põles umbes pool hektarit kulu, üks hoonetest hävis täielikult ning teisel sai kannatada sein ja katus.

16. aprillil kell 15.02 teatati häirekeskusele kulupõlengust Varbla vallas Matsi külas. Tõstamaa päästjad kustutasid põlengu kell 15.27. Samal ajal teatati põlengust samas külas. Sellel sündmusele reageerisid Lihula päästjad ning kustutasid umbes kahe hektari suuruse põlenguala kell 16.35. Mõlemad põlengud said alguse lõkke tegemisest.

16. aprillil kell 10.19 said päästjad väljakutse Sauga valda Tammiste külla. Sündmuskohal selgus, et esialgsetel andmetel olid lapsed teinud lõkke võsa vahele. Päästjad kustutasid põlengu kell 10.35.

15. aprillil kell 21.32 teatati häirekeskusele hoone tulekahjust Sauga vallas Rütavere külas. Teataja sõnul suitses puidust maja sein ning seina vahel on näha leeki. Päästjad alustasid sündmuskohal kustutustöödega ning hoone konstruktsioonide avamisega. Tulekahju kustutati kell 23.52.

15. aprillil kell 20.27 sai häirekeskus teate põlengust Audru vallas Papsaare külas. Teataja sõnul põlesid jõe ääres kõrkjad. Päästjad kustutasid 30 ruutmeetri suuruse põlenguala kell 20.45.

15. aprillil kell 15.08 teatati häirekeskusele kulupõlengust Surju vallas Ilvese külas. Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et kulusel heinamaal oli tehtud lõket, millest süttis umbes pool hektarit kulu ning kaks heinakuhja. Kella 16.41 paiku tulekahju likvideeriti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.