Video: Eduka Eesti idufirma asutaja tegi komöödia eestlaste seiklustest Ameerikas


Mida sa teeksid, kui oled asutanud idufirma, millest on sirgunud ettevõte, mil on kontorid Tartus, Tallinnas, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Mumbais ja Singapuris? Rahvusvahelist mobiilimaksete teenust pakkuva Fortumo asutaja Rain Rannu otsustas, et oma põhitöö kõrvalt proovib ta kätt hoopis filmitööstuses, kirjutab Geenius.ee.

Mullu septembris viis Rannu oma soovi täide. Eesti ühe edukaima idufirma asutajast sai uue komöödiafilmi “Ameerika suvi” kaasprodutsent ja režissöör. Geeniusele antud kommentaaris ütles Rannu, et filmi väntamine oli talle üks vahva hobiprojekt ehk oma põhitööd ei ole tal siiski plaanis jätta.

Film räägib grupi eestlaste ukselt uksele raamatumüügikogemustest Ameerika väikelinnades. Rannu sõnul on tegu road movie sugemetega noortekomöödiaga, mis ei põhine päriselu sündmustel. 13 aastat tagasi oli ka Rannu üks neist eestlastest, kes suundus Ameerikasse raamatuid müüma.

Loe pikemalt Geeniusest. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.