Müstilise ujumispaigana tuntud Rummu karjäär suleti ohtlikkuse tõttu

Rummu karjäär. F: Ivar Leidus / Wikipedia.
Rummu karjäär. F: Ivar Leidus / Wikipedia.

Keila-Haapsalu maantee ääres noorte meelispaigaks kujunenud Rummu karjääri omanikud sulgesid kinnistu avalikkusele, kirjutab Postimees.

Karjääri viival teel on praegu ees värav. Kohalike sõnul on see kinni olnud juba paar kuud. Siiski oli alale veel võimalik sisse pääseda.

Kinnistu omanik on Rummu alevikus tegutsev KB Auto Eesti OÜ. Firma tegevjuht Gunnar Bergvald selgitas, et avalikkusel tuleb aru saada, et tegu on eramaaga ja kuigi ujumist keelavad sildid ripuvad karjääris juba ammu üleval, ei tee inimesed neist välja. Ujumine on seal aga ohtlik.

Probleeme oli suvisel tipp-perioodil Keila-Haapsalu maanteel parkimisega. Kuigi Rummu karjääri viiva tee värava juures on peatumine keelatud, oli teeäär paksult autosid täis pargitud. “Sisuliselt oli juba bussidel raskusi sealt mööda saamisega. See oli ka üks põhjus, miks omanikud selle koha kinni panid, et siis ei ole põhjust sinna peatuma jääda,” ütels Vasalemma vallavanem Mart Mets.

Vaata Postimehe droonivideot ja fotosid.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.