Purjus jalakäija sai veokilt löögi, auto tagurdas otsa lapsevankrile

Eile kell 12.28 oli liiklusõnnetus Narvas Tallinna mnt 19C juures parklas, kus alkoholijoobes 49-aastane Aleksandr kaotas väljaspool ülekäigukohta teed ületades tasakaalu ja põrkas kokku mööda sõitnud veoautoga MAN, mida juhtis 23-aastane Denis. Jalakäija toimetati kontrolliks Narva haiglasse.

Eile kell 12.20 oli liiklusõnnetus Narvas Raudsilla tn 6 juures, kus 41-aastane Natalia tagurdas sõiduautoga Volkswagen Golf otsa lapsevankrile. Vankris olnud 9-kuune poiss kannatada ei saanud. Lapsevankrit lükanud ja liiklusõnnetuses asfaldile kukkunud 63-aastane Veera toimetati kontrolliks Narva haiglasse.

Eile kell 11.13 oli liiklusõnnetus Tallinnas Pargi tänaval Põllu bussipeatuse juures, kus esialgsetel andmetel bussipeatuses peatunud ning pärast uste sulgemist liikumist alustanud liinibussi Volvo ukse juures kukkus bussist väljunud 78-aastane naine vastu bussi ust. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Bussi juhtis 61-aastase Konstantin. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.