Doro 8030 – vanainimestele mõeldud nutitelefon, millest võiks eeskuju võtta kõik telefonitootjad

Doro8030

Jah, osta, sest see on kõige lihtsam ja loogilisem telefon, mis saada on, leiab Geenius.ee. Selle kasutusmugavus ning kerge disain teevad kindlaks, et ka vanemas eas kasutaja saab nutiseadme taltsutamisega hakkama.

Inimesel, kes on üles kasvanud ilma moodsa tehnoloogiata ning kes ei hooma täielikult kõiki peeneid nüansse, mis kuuluvad tänapäevase ultramoodsa nutiseadme kasutamise juurde, võib esimese nutiseadme kasutamine osutuda üpriski keeruliseks. Siin tulebki appi 200-eurone Doro 8030 nutitelefon: seade, mis on nii lihtne ja loogiline, et sellest võiks kõik teised telefonitegijad õppust võtta.

Doro on nutitelefon nagu iga teine, kuid selle juures on ära peidetud kõik ebavajalik ning esikohale on seatud kasutusmugavuse tõstmine. Doro puhul on raske teha ükskõik mida rohkem kui kolme klõpsuga. Doro suurimaks trumbiks ongi just tema tarkvara, mis on on igal võimalikul viisil tehtud nii mugavaks ja lihtsaks kui vähegi võimalik.

Pikemalt loe Geeniusest. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.