Eile sai liikluses kannatada kuus inimest

Eile kella 07.55 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Ehitajate tee ja Tammsaare tee ristmiku juures, kus 35-aastane Marko sõitis sõiduautoga Opel Insignia tagant otsa ülekäiguraja juures peatunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 37-aastane Kristina. Saadud löögist paiskus Volkswagen otsa tema ees seisnud sõiduautole Citroen C2, mida juhtis 43-aastane naine. Volkswagenis kaasreisijana viibinud 13-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 14.51 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Kentmanni tänava ja Rävala puiestee ristmikul, kus 59-aastane Sirje sõitis sõiduautoga Hyundai Getz, vasakpööret sooritades otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 18-aastasele neiule. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 16.10 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Vaivara vallas Tallinn – Narva maantee 207. kilomeetril, kus 31-aastane Aleksei sõitis sõiduautoga Citroen Picasso läbi vastassuunavööndi vasakule teelt välja kraavi. Sõiduki juht toimetati Narva haiglasse.

Eile kella 16.19 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu linnas Riia maantee ja Liiva tänava ristmikul, kus üle sõidutee jooksnud 9-aastane poiss jäi vasakpööret sooritanud 38-aastase naise juhitud sõiduauto Dodge Journey alla. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 17.34 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Mäepealse tänava ja Kadaka puiestee ristmikul, kus 26-aastane Taavi sõitis sõiduautoga Audi A3 kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole Opel Vectra, mida juhtis 32-aastane Raimond. Opeli juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 20.57 oli liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Vääna – Keila-Joa tee 2. kilomeetril, kus 52-aastane Igor sõitis sõiduautoga Škoda Octavia teelt välja, vastu posti. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.