Eilne päev liikluses – kokku seitse kannatanut

Eile kella 15.20 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Jõelähtme – Kemba tee 19. kilomeetril, kus sõiduauto Mitsubishi Space Runner, mida juhtis 49-aastane Heigo, kaotas kurvis juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ning paiskus üle katuse paremale poole teelt välja. Juht ning kaasreisijad 60-aastane Alehta, 43-aastane Kalev ja 49-aastane Harri toimetati SA Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 10.00 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Koeru vallas Vao külas, kus joobetunnustega 35-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Auris vastu kõrvalhoone ust ja maakivist seina. Liiklusõnnetuse tagajärjel purunes hoone sein ja vajus auto esiosale. Autojuht toimetati Järvamaa haiglasse, kust lubati peale esmaabi andmist koju.

Eile kella 11.20 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu linnas Haapsalu mnt 15 juures, kus sõiduautot Volkswagen Caddy juhtinud 73-aastane naine sõitis ülekäigurajal otsa 78-aastasele naisele. Kiirabi toimetas jalakäija Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.20 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Papiniidu silla juures Jaansoni rajal (kergliiklustee), kus mootorratast ATM juhtinud 25-aastane mees sõitis kurvist välja vastu raja ääres olevat elektrivalgustusposti. Kiirabi toimetas mootorratturi Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.41 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 94 juures, kus sõiduautot Volkswagen Passat juhtinud 50-aastasene Arvo, liikus piki Endla tänava vasakpoolset sõidurida suunaga Sõpruse puiestee poole, kui Endla tn 94 hoone juures keeras talle ette parempoolses sõidureas samas suunas liikunud sõiduauto Toyota Auris, mida juhtis 28-aastane Janar. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse Toyotas kaasreisijana viibinud 44-aastane mees.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.