Homme saab üle Eesti roosinupu eest raamatu osta

Homme, 23. aprillil tähistatakse rahvusvahelist raamatu- ja autoriõiguste päeva, mille puhul saab Apollo raamatupoest tasuta raamatu, viies klienditeenindajale roosiõie. Möödunud aastal sai roosi eest raamatu 1360
õnnelikku inimest, sel aastal on Apollos roose ootamas enam kui 3500 teost.

Apollo meelelahutuskaupluste keti müügi- ja turundusjuhi Eha Panki sõnul on ürituse eesmärgiks jätkata 95 aastat tagasi Barcelonas alguse saanud traditsiooni, mille eesmärgiks on suurendada kirjanduse mõju ning süvendada inimeste lugemisharjumust.

„Tänapäeva nutiseadmete kõrval raamatud ning lugemine tihtipeale unustatakse, mistõttu soovime inimestele raamatuid jagades meelde tuletada, et iga raamat on täis väärtusi, lugusid ning emotsioone, millest rõõmu tunda ning õppida,“ lausus Pank.

Ta lisas, et iga inimene, kes tuleval laupäeval viib Apollo raamatupoe kassasse roosi, saab endale valida meelepärase raamatu enam kui 30 teose seast. „Raamatuvalikul lähtusime sellest, millised valdkonnad ning teosed meie lugejatele meele järele on, samuti pidasime silmas, et iga pereliige leiaks endale huvipakkuva teose,“ selgitas Pank. Rooside vastu jagatakse raamatuid kõikides Apollo raamatupoodides üle Eesti, kokku jagatakse ära 3500 ilukirjanduse, tervise-, spordi- ja lasteraamatut.

Lisaks on rahvusvahelisel raamatupäeval võimalus kohtuda hinnatud kirjandusinimestega, kes jagavad huvilistele raamatusoovitusi. Mõttevahetused kirjanikega toimuvad suurimates Apollo raamatukauplustes üle
Eesti.

Solaris Keskuse Apollo:

12:00-14:00 Mart Juur

14:00-16:00 Jan Kaus ja Mart Sander

16:00-18:00 Ilmar Tomusk

Tartu Kaubamaja Apollo:

12:00 -14:00 Vahur Afanasjev, Mati Laos ja Mart Kivastik

14:00 -16:00 Piret Bristol ja Merle Liivak

Pärnu Keskuse Apollo:

12:00-13:00 Margit Peterson ja Sven Kivisildnik

Rakvere Kroonikeskuse Apollo:

12:00-13:00 kirjamees Rein Sikk ja teeneline raamatusõber Raivo Riim räägivad Rakverest kui kirjaoskajate pealinnast ning tutvustavad raamatuid „Kadrina kandi maitsed“ ning „Vihaga, kuid vihata“

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.