Pommigrupi eilsed väljakutsed: Metsas, kännu otsas oli käsigranaat ja kaks lennukipommi

Saaremaalt leitud käsigranaat.
Saaremaalt leitud käsigranaat.
Saaremaalt leitud mürsk.
Saaremaalt leitud mürsk.

Eile said Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad kaks väljakutset Saaremaale. Esimene väljakutse tuli Pihtla vallast, kus põllult oli leitud käsigranaat F-1. Granaat oli väga halvas seisukorras ning hävitati sündmuskohal.

Teine väljakutse tuli Lääne-Saare valda, kus põllutööde käigus oli leitud lõhkekeha. Sündmuskohal selgus, et traktorist leidis mürsu, mis oli vigastada saanud. Lõhkekeha ei saanud transportida ning hävitati sündmuskohal.

Lääne-Eesti pommigrupile tuli eile ka veel kolmas väljakutse, Raplamaale Kehtna valda. Metsast, kännu otsast oli leitud käsigranaat ning kaks lennukipommi. Lõhkekehad olid halvas seisukorras ja hävitati leiukohal.

Järvamaa:

22. aprillil kell 3.47 teatati häirekeskusele, et Koeru vallas Vuti külas oli veoki lekkivast kütusepaagist välja jooksnud umbes 100 liitrit kütust. Päästjad aitasid ülejäänud kütuse paagist kanistritesse pumbata. Sündmusest anti teada keskkonnainspektsioonile.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.