Eile sai liikluses viga viis inimest

Eile kella 15.05 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Sindi linnas Aia tänaval, kus 6-aastane poiss sõitis teega külgnevalt alalt, heki varjust, ette sõiduautole BMW 318, mida juhtis 29-aastane mees. Jalgrattur toimetati kontrolliks Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.57 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Viimsi vallas Püünsi külas Rohuneeme tee 96 juures, kus vastava kategooria juhtimisõiguseta 21-aastane mees juhtis mootorratas Minsk ning sõitis tagant otsa teel peatunud sõiduautole Mercedes-Benz CLA200, mida juhtis 43-aastane naine. Mootorrattur toimetati sündmuskohalt AS Ida-Tallinna keskhaigla Ravi tänava korpusesse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 17.12 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Raadiku 9 juures, kus sõiduautot Toyota Avensis juhtinud 45-aastane mees põrkas reguleerimata ülekäigurajal kokku rulluiskudel teed ületanud 8-aastase poisiga. Poiss toimetati sündmuskohalt SA Tallinna lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 17.22 paiku oli liiklusõnnetus Tartus Tähe ja Sepa tänava ristmikul, kus sõiduautot Volvo V40 juhtinud 35-aastane naine sõitis Sepa tänavalt ette paremalt lähenenud sõiduautole VW Sharan, mida juhtis 37-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volvo otsa seisvale sõiduautole BMW 520D. Sõiduautos VW viibinud 32-aastane naine ning Volvo juht toimetati kontrolliks Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 13 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.