Haapsalu teenindusmaja eest tehti Osta.ee oksjonil kõigi aegade rekordpakkumine

teenindusmaja osta.ee

Järgmisel kolmapäeval lõpeb Osta.ee keskkonnas kõigi aegade rekordoksjon – Haapsalu südalinnas asuva endise teenindusmaja büroohoone eest on juba tehtud pea 400 000-eurone pakkumine. Müügis on büroohoone koos kaasnevate kinnistutega aadressil Lihula mnt 3. Hoone on müüki pannud OÜ Haapsalu Linnahooldus alghinnaga 390 000 eurot ning selle hinnaga on tehtud juba üks pakkumine.

Järgmise pakkumise suurus on 391 250 eurot.

Oksjonit saad jälgida siin.

Seniste Osta.ee ajaloo viie kõige kõrgema hinnaga edukalt lõppenud oksjoni hulgas on ka teine Läänemaa kinnistu lõpphinnaga 2,3 miljonit krooni. See asus tollases Taebla vallas Pälli külas ja müüdi 2006. aastal.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.